Bericht versturen
aboutus

Wuxi Sinopfe International Trading Corporation

Wuxi Sinopfe International Trading Corporation Wuxi Sinopfe International Trading Corporation Wuxi Sinopfe International Trading Corporation
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken: ONELYE
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 300-500
Opgericht Jaar: 1984
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Bedrijfinleiding:

Wuxi ONELYE Livestock Machinery Company een professionele fabrikant van eiincubator van China, hebben wij 35 jaar van productieervaring in dit gebied. Bijna kopen alle dierentuinen van China onze kleine incubators om verschillende zeldzame vogels uit te broeden en onze Struisvogelincubator heeft 70%-markt van China bezet. Onze producten en dienst hebben meer kredieten op dit gebied genomen. Vanaf 2007, beginnen wij om de wereldmarkt in te gaan, tot nu hebben wij onze producten naar hierboven 110 landen uitgevoerd.

Als marktontwikkeling, duwen wij in de benutting van ander gevogeltemateriaal en krijgen goede resultaten. Nu hebben wij één nieuwe fabriek wat het materiaal van de Voedselverwerking produceren, één fabriek wat kippenkooien en het andere één de verwerkingsmateriaal van het opbrengsgevogelte produceren. Wij kunnen ander Pluimveehouderijmateriaal voor klant van China verstrekken. Door de inspanning van verscheidene jaren, hebben wij goede relaties met vele verdelers, personals en bedrijven van over de hele wereld gebouwd. Wij dringen bij de hele tijd het nemen van goed de dienst en Pluimveehouderijmateriaal van China (Chinees-PFE) aan klanten aan.

     

Hoofdproduct:

1. Eiincubator (de Capaciteit strekt zich van 48 uit tot 90720 eieren)

2. Voedselmachines (Hamermolen, mixer, korrelmolen…)

3. Laagkooi

4. Ander Pluimveehouderijmateriaal

Geschiedenis

Bijna gebruiken alle dierentuinen in China ONELYE-incubators om verschillende zeldzame vogels uit te broeden.

Wij ontwikkelden de eerste struisvogelincubator in China, en 70%-de struisvogeleieren worden uitgebroed door ONELYE incubators in China.

Dienst

Onze online dienst is 7 * 24 uren niet alleen voor onze klanten maar ook voor zij die in het uitbroeden van zaken geinteresseerd zijn. Ons technicus en managerteam heeft meer dan 50 landen bezocht om pre-sale en naverkoop de dienst te verlenen.

Ons Team

wij hebben ook een enthousiast technicusteam om de naverkoopdienst voor klantenwereld overal te verlenen.

Contactgegevens